Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани

Перничани гледат постановката “Кучки”

Перничани гледат отново хитовата комедийна постановка "Кучки"

Тази вечер в Перник ще бъде представена комедията “Кучки” на Рафи Шарт, съобщиха от Общинския драматичен театър “Боян Дановски”.

Режисьор на представлението е Асен Блатечки, сценографията е на Тодор Райков, музиката – на Христо Намлиев. На сцената в миньорския град ще играят актьорите Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков – Шайбата. Пиесата има възрастово ограничение и е неподходяща за лица под 16 години.

“Кучки” е сред успешните комедийни представления на пазарджишкия Драматично-куклен театър “Константин Величков”. Създателите му, които са автори на още две хитови заглавия, сред които „Жена ми се казва Борис“ и „Баща ми се казва Мария“, ни пренасят в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. Творбата отразява в комичен вариант етап от живота на хората, в който трябва да вземат кардинално решение и да започнат да живеят по нов начин. Акцентът в постановката не е връзката между възрастна жена и по-млад мъж, а че е по-добре да промениш всичко в живота си, отколкото да продължаваш да живееш с предразсъдъците и очакванията от обществото.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button