Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Плащат възнагражденията на членовете на СИК

От утре изплащат възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии в Община Перник, участвали в изборите на 2 април

От утре започва изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии (СИК/ПСИК) в Община Перник, участвали в парламентарните избори на 2 април, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Тези от тях, които не са подали банкови сметки, ще получат парите си в деловодството на Общината.
Заради предстоящите празнични дни, средства тази седмица ще се изплащат утре и в четвъртък (12 и 13 април) от 09:00 до 16:00 ч., без обедна почивка.

След този срок членовете на СИК/ПСИК ще могат да получат възнагражденията си всеки делничен ден до края на годината от 08:00 до 17:00 часа на касата на Община Перник.

По решение на Централната избирателна комисия, членовете на СИК/ПСИК ще получат еднократно възнаграждение за провеждането на предсрочните парламентарни избори на 2 април – за председател – 250 лв., за заместник – председател – 225 лв., секретар – 225 лв., член – 195 лева.

Допълнително възнаграждение в размер на 40 лв. ще получат и членовете на СИК/ПСИК, участвали в предаването на протокола от изборната си секция заедно с останалите изборни книжа и материали в Районната избирателна комисия.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button