Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Фермерски пазар ще има тази събота в Перник

Фермерски пазар ще има тази събота в Перник. Инициативата е на Хранкооп-София в партньорство с голям търговски обект в миньорския град, съобщават организаторите.

Пазарът се прави за втори път в миньорския град. На щандовете му ще се предлагат сезонни плодове и зеленчуци, печива, мед и пчелни продукти от различни краища на страната, традиционни месни и млечни продукти. На изложението ще бъде обособена и арт зона, където занаятчии ще представят свои плетени изделия, бижута и аксесоари, козметика с природни съставки, книги.

Организаторите посочват, че чрез проявата споделят общата си визия за насърчаване на българските производители и свободен потребителски достъп до екологично чиста храна.

“Хранкооп” започна своята дейност през далечната 2010 г., с идеята да подкрепя малките български производители на чиста храна и да улеснява достъпа на потребителите до нея. Първият фермерски пазар, организиран от хранителния кооператив в Перник, се състоя на 13 октомври тази година.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button