Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Казусът с кметствата в Перник остава на дневен ред

Административният съд в Перник връща анулираните по указание на ЦИК избори в пернишките кметства „Изток”, „Църква”, „Бела вода” и „Калкас”. Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Броени дни преди изборите, казусът с градските кметства в Перник остава на дневен ред. След като ЦИК разпореди заличаването на кандидатите за кмет на кметства „Изток”, „Църква”, „Бела вода” и „Калкас” с мотивите, че кметствата не фигурират в актуализирания списък на НСИ, две от политическите формации атакуваха решението в съда.

„Решението на съда е обявено в 11 часа. То обявява за нищожно нашето решение, с което сме заличили четирите изборни района. Мотивите ще ги получим в по-късен час”, каза председателят на ОИК в Перник Румяна Петрова.

Как ще се процедира оттук нататък, дали в четирите кметства ще се избират кметове на 29 октомври или в тях ще бъдат насрочени частични избори ще трябва да реши ЦИК.

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button