Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт
Популярно

„Металург“ и „Миньор“ един срещу друг за Купа България

„Металург“ и „Миньор“ ще излъчат представителя на област Перник за Купа България

В директен двубой за излъчване на представител от област Перник за Купа България се изправят Металург  срещу Миньор. Двубоят е днес, 23 август от 18.00 часа на стадион Металург. Домакините от „Металург“ призовават всички, които ще дойдат на стадиона да помогнат мача да се превърне в спортен празник, без грозни сцени и ексцесии по трибуните.

Ще има вход за мача на стойност 2лв. На входовете на двата сектора ще бъдат разположени охрана и хора,които ще продават билетите. Цената е символична,който желае може да подпомогне на клуба в развитието му с по – голяма сума закупувайки билета си.

Феновете на домакините и неутралните зрители ще бъдат разположени на трибуната със синьо-червените седалки. Хората със автомобили ще могат да ги паркират преди входа на касите и на паркинга до изкуствения стадион. На касите на стадиона ще има охрана и хора,които ще продават билетите.

Феновете на гостите ще бъдат настанени на голямата трибуна срещу централния вход. Като те ще се придвижват от кръговото на магазин „Фантастико“,след което в дясно покрай автомивката и по улица „Перун“,през задния вход на стадиона, където ще бъде разположена охрана и хора ,които ще продават билети. Хората с автомобили може да ги паркират по продължението на улица „Перун“.

Източник: perniknews.com

Подобни публикации

Back to top button