Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Протестът на земеделците продължава, очакват се блокади на ключови пътища

Зърнопроизводителите излизат днес отново на протест. Преди обяд се очаква те да блокират “Дунав мост 2” край Видин. Земеделците настояват да се спре вносът на украинско зърно.

В сряда представители на Националната асоциация на зърнопроизводителите блокираха с трактори четирите гранични пункта на границата ни със северната ни съседка. С тях се срещна служебният министър на земеделието, който коментира, че държавата вече е правила опити да спре вносът на зърно от Украйна, но без резултат. Днес предстои зърнопроизводителите да се срещнат с президента Румен Радев, където ще търсят варианти за разрешаването на проблема.

Протест на земеделски производители ще блокира пътен възел Даскалово. Протестът със земеделска техника ще започне в градовете Брезник и Радомир, от където в 09:00 ч. производителите ще се отправят към центъра на Перник, като след това земеделците ще се отправят към пътен възел Даскалово.

Протестът е против вноса на селскостопанска продукция от Украйна и новия стратегически план в земеделието, като се организира от сдружението “Обединени земеделски производители”.

Източник: DarikNews.bg

Подобни публикации

Back to top button