Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Кметът на Перник се срещна с дванадесет семейства, отпразнували златна и диамантена сватба

Кметът на община Перник Станислав Владимиров се срещна с дванадесет семейства, отпразнували златна и диамантена сватба, съобщиха от общинската администрация.

На тържеството, провело се в сградата на Минната дирекция, са поканени двойки, избрани на случаен принцип чрез системата на отдел “Гражданска регистрация”.

Кметът е заявил, че решението за срещата е продиктувано от това да бъде показана важността на семейството в съвременния свят. Именно заради това общината е избрала да покани тези мъже и жени. Те са устояли на предизвикателствата на времето, съхранявайки любовта и приятелството помежду си. Владимиров е поздравил двойките, добавяйки, че са пример за днешното поколение с ценностите и морала си.

Посланието, което семействата женени вече повече от 50 години са отправили на срещата, е че истински щастлив брак е този, в който има любов, уважение, много търпение и доверие. Техният съвет към двойките, които сега правят първите стъпки в брачния живот, е да се обичат, да се вслушват един друг, да правят компромиси и да приемат недостатъците на другия.

Всички семейства са получили подаръци от община Перник и поздравителни адреси по случай годишнините си.

Припомняме, че преди три години в Перник беше обновена визията на ритуалната зала в миньорския град. За четири дни служители на общината и “Жилфонд” извършиха основен ремонт и освежаване на помещенията. Първият сватбен ритуал след обновителните дейности се състоя на 17 юли 2020 г.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button