Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

От Перник до папа Франциск: Габриела, която променя лицето на България!

Габриела Кирова е една от най-следваните българки в Instagram. Има над 330 000 последователи, но няма да я видите да рекламира хранителни добавки или козметика. Използва контактите си и платформата, която има, за да представи страната ни в една по-различна светлина.

Тя е красива и нежна, но разбива на пух и прах предразсъдъците за нежния пол. Преди изисканите гала вечери и срещи със световноизвестни звезди, Габриела Кирова е едно малко момиче, с големи мечти

снимка личен архив

„Родом съм от Перник. Ученическите ми години съм прекарала главно там. Семейството ми е много патриархално”, сподели жената.

Отива да учи бизнес в Англия, с идеята да се върне, след като завърши, но животът имал други планове за нея.

снимка личен архив

„Влюбих се в един мъж и се преместих заради него в Лондон. Имаме 13-годишен син. От тези българи съм, които тялото им е извън родината, но сърцето им е в България”, сподели тя.

Най-близка до сърцето ѝ е каузата да подобри имиджа на страната ни по света. Световните медии я описват като – „Габриела Кирова, която вдъхновява промяната в България и извън нея”.

„В чужбина родината ни изглежда като незначителна, провалена държава. Искрено вярвам, че имаме потенциал. Това, което искам да представя главно пред света е, че България е една изключително стратегическа територия, особено в момента с това, което се случва в глобален мащаб. Искам да насоча вниманието на влиятелни фигури от световната сцена да инвестират в България”, поясни жената.

Преди месец Габриела получи специална покана от папа Франциск за лична среща във Ватикана. Това, което привлякло вниманието му е нейната отдаденост да помага на хората в нужда.

„Видяхме се два пъти. Първата ни среща определено беше много докосваща. Беше по повод на една голяма благотворителна кампания за бедните хора. Той знае, че съм от България и главната тема при втората среща бе за все по-изчезващата духовност в хората”, разказа Габриела.

Според нея бъдещето на страната ни е в ръцете на младите. Посланието ѝ към тях е, че човек е голям, колкото са големи мечтите му.

Източник: perniknews.com

Подобни публикации

Back to top button