Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Откриха младежка академия „Перник на младите“

Традиционната младежка академия „Перник на младите“, инициирана от Консултативния съвет за младежка политика към кмета на Община Перник се провежда в партньорство с Националния младежки форум и Международен младежки център – Перник. В нея се включиха 30 активни младежи от област Перник избрани сред повече от 80 кандидати. В рамките на два дни те ще имат възможност да представят своите визии за развитието на градовете си и да се запознаят с младежките организации на територията на град Перник. Младите хора ще се запознаят по-подробно и с нивата на младежкото участие, механизмите на младежкото включване, както и целите и стъпките при организиране на дейности и инициативи.
Гост на откриването на събитието бе секретарят на Община Перник Мартин Жлябинков. Той поздрави младежките организации за тяхната активност и добави, че благодарение на тяхната работа и идеите им Перник вече е даван за пример в сферата на младежката политика.
„През последните четири години, заедно с КСМП извървяхме дълъг път. Младите хора на Перник казаха, от какво имат нужда, заедно създадохме местната Стратегия за развитие на младежта, всяка година обогатяваме младежкия събитиен календар с форуми като този и си партнираме активно с младежките организации“, каза още Жлябинков.
Източник: perniknews.com

Подобни публикации

Back to top button