Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Успешен риболовен сезон отчетоха от ЦРОО – Перник

Успешен риболовен сезон отчетоха от ЦРОО – Перник

Своеобразна равносметка на изминаващия риболовен сезон направиха от ЦРОО Перник.

„Активния риболовен сезон 2023 е към своя край.

Равносметката, която можем да направим за яз. Лобош през настоящата година е изключително “ шарена“.

За поредна година се наблюдава чисти брегове и риболовци, които почистват риболовното си място.

 

Рядко имаше „мърлячи“ и причината за отлично почистените брегове е, че след въвеждането на режима „хвани – пусни“ се промени риболовната аудиторията посещаваща водоема!

 

И тази година, както и предни имаше крадци на риби, които преди всичко лъжат себе си и се унижават до степен, която ги принизява по близко до маймуните, отколкото до нормалните човешки същества.

В този ред на мисли бяха съставени от служителите на ИАРА звено Перник, 26 на брой актове по закона на ЗРА за най- различни нарушения свързани нераглемантираното упражняване на любимото ни хоби.

Направиха се две риболовни състезания с участници от всички краища на България.

Събра се отново една МНОГО прилична сума, както от състезанията, така и от многобройните дарители. Средствата бяха изразходвани ( има и и немалка налична сума към днешна дата) по предназначение, като отчет е даден на всеки един дарител.

Язовира спечели нови и нови фенове и набира все по-голяма популярност сред риболовците – спортсмени, както от Перник, Радомир и околията така и от риболовци от всички точки на България!

Имаше и упреци и критики основно от страна на една част от риболовната гилдия, която продължава да не разбира смисъла на спортния риболов!

Благодарим на всички, които подкрепиха каузата „яз. Лобош“ за поредна година!

През следващата 2024 г. ще бъдат инвестирани немалко финансови средства за нови технически пособия, които биха допринесли за по- добрата охрана на водоема!“ – споделят на страницата си от ЦРОО- Перник.

Източник: perniknews.com

Подобни публикации

Back to top button