Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Перничанка е „Учител на годината“ 2024!

Д-р Верка Бонева спечели приза „Учител на годината“ 2024 г. в категория „Професионално образование“!
Г-жа Бонева с невероятен заряд и отдаденост вдъхновява учениците ни за успехи, тя неуморно се труди за имиджа на професията и на Средно училище с разширено преподаване на средни езици “Д-р Петър Берон”. Със своите експертиза и професионализъм тя е сред колегите – двигател на сбъдването на визията на училището.


На церемония в „София Хотел Балкан“ Синдикатът на българските учители отбеляза 27-то издание на Национален конкурс „Учител на годината“. В навечерието на Деня на светите Кирил и Методий, празник на българската просвета и култура, бяха връчени призове на учители в десет категории, които получиха званието „Учител на годината“ за 2024 г.
Д-р Бонева за пореден път ни нареди сред първенците!


Ето какво сподели Верка Бонева за отличието:
“С благодарност и признателност към СБУ и целият колектив на СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“, защото успехи се жънат там, където почвата е благодатна! 🙏 ❤️”

Другите двама номинирани бяха: в категория „Предучилищно образование“ – г-жа Евелина Стоилова от 7-ма ДГ Пролет, гр. Перник и в категория „Начално образование“ г-жа Кристина Бонева от ОУ „Христо Смирненски“, гр. Радомир

Подобни публикации

Back to top button