Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт

Двудневен триатлон ще се проведе в Радомир

Двудневен триатлон ще се проведе в Радомир, той е наименуван „Купа Радомир“ и ще се състои тази събота и неделя, съобщиха от общината.

Проявата е под патронажа на кмета Кирил Стоев. Нейни организатори са Министерството на младежта и спорта, Община Радомир и Сдружение клуб по ориентиране „Кракра Пернишки“, което е член на Българска федерация по ориентиране.

В рамките на събитието всички желаещи могат да се запишат в трите дисциплини по избор, сред които ориентиране, планинско бягане и колоездене с елементи на ориентиране.

Състезателната част в съботния ден ще започне в 15:00 ч., а в неделя – от 10:30 ч.

Двудневният триатлон е част от проявите, с които Община Радомир ще отбележи Деня на българския спорт – 17 май. Датата се чества от 2006 г. като признание за огромните усилия на стотици български спортисти, треньори и деятели в областта на спорта. На 17 май 1894 г. в София пристигат първите учители по физическо възпитание от Швейцария.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button