Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

„Пътуващата библиотека“ се среща с децата на Перник

След есенните читални за малчуганите от детските градини и училищата в Перник, през този месец Регионална библиотека „Св. Минков” стартира своята „Пътуваща библиотека”. Тя е продължение на срещите на библиотекарите с децата- малки и по- големи, на които четат детски книжки.
„Пътуващата библиотека” отиде при малчуганите от детската градина в ЦЛПР- ОДК. Там библиотекарите се срещнаха с най- малките, на които четоха за приключенията на Мечо Пух и неговите приятели. Заинтригувани от историите на Пух, малките нямаха търпения да разгледат красивите илюстрации в книжката на Алън Милн.
За по- големите- скорошни първокласници беше подготвена презентация как да станат читатели в детския отдел на библиотеката. Те разбраха и каква е „Молбата на книжката”. Въпреки, че повечето от децата познават буквите, но все още не знаят да четат, всички получиха по малък „пергамент” с думите на книжката как трябва да я пазят.

Подобни публикации

Back to top button