Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Съдът в Перник обявява конкурс за есе

Конкурс за ученическо есе обяви Съдебната палата в Перник, темата е "Агресията – проява на сила или слабост"

Окръжният съд в Перник обяви конкурс за есе на тема “Агресията – проява на сила или слабост” за ученици от 7-и до 12-и клас на основните и средните училища в общината, съобщиха от институцията. Текстовете ще се приемат до 24:00 ч. на 13 юни. Есетата, който трябва да са с обем до три печатни страници, ще бъдат оценени от комисия, съставена от филолози, както и от магистрати от органите на съдебната власт в Перник.

Конкурсът е във връзка с превърналата се в традиция ежегодна инициатива “Ден на отворените врати” в Съдебна палата Перник, която през настоящата година ще се проведе на 19 юни.

За авторите на най-добрите творби, класирани на първо, второ и трето място, са предвидени предметни награди. Организаторите на проявата уточняват, че няма ограничение за участие на ученици, които са деца на работещи в съдебната система.

Темата на миналогодишния конкурс за есе, който Съдебната палата в Перник организира, беше “Законодателството трябва да бъде гласа на разума, а съдията – гласа на закона”.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button